Informatie

Je hebt al veel gedaan als je op dit punt bent aangekomen dat je kennismaking of aanmelding overweegt. Of je vind het interessant om meer te weten te komen over hoe je in elkaar zit. Erkennen bij jezelf dat je tegen iets aanloopt waar je alleen niet uitkomt en daar actief hulp bij zoeken is al de helft van je proces. Hier met mij over hebben en ergens instappen waar je niet precies weet wat er gaat komen, is een stap die moed vraagt en spannend is. Hoe jouw traject eruit ziet kan je niet van te voren vertellen, wel kunnen we de vervolgstappen benoemen:

  • Mail of bel voor een afspraak.
  • Een vrijblijvende kosteloze kennismaking van een half uur is mogelijk; kunnen we allebei kijken of we denken/voelen dat HET MOMENT bij jou past en van betekenis kan zijn.
  • Maken we die keuze dan volgt er een intakegesprek, uitgezonderd bij het online aanbod.
  • Tijdens een intakegesprek, dat ongeveer 1,5 uur duurt, vertel je me wat je hier brengt en wat je wenst te bereiken.
  • Het traject is persoonlijk en daardoor maatwerk en dus afgestemd op jou behoefte. Soms kan je al na een paar afspraken weer zelfstandig verder, soms heeft het meer tijd nodig.
  • Het aantal sessies hangt af van je persoonlijke behoefte en de aard van het onderwerp. Meestal kan worden volstaan met 5 tot 8 sessies.
  • Een afspraak duurt 75 minuten, waarbij we elkaar een periode twee of driewekelijks ontmoeten.

Algemene voorwaarden

Praktijk Het Moment werkt op basis van grote deskundigheid, kennis en ervaring. Dit houdt in dat ik op een professionele manier om ga met jouw hulpvraag. Je mag daarbij een hoge mate van integriteit van mij verwachten. Mocht er aanleiding toe zijn, dan verwijs ik je, in overleg met jou, door naar andere hulpverleners of instanties. De mate van slagen van het traject ligt in jouw handen, je blijft zelf verantwoordelijk voor jouw traject en welzijn.

Betaling individueel consult

De kosten hiervoor worden per sessie contant afgerekend. Bij annulering minimaal 36 uur van te voren zijn geen kosten verschuldigd. Bij latere annulering wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Locatie

De praktijk is gevestigd op de zolderkamer van mijn woonhuis. Voor de liefhebber van de natuur, is wandelcoaching bespreekbaar. Daarnaast is er een mogelijkheid in overleg bij je thuis af te spreken, hiervoor zal een kilometervergoeding gerekend worden.

Praktijk Het Moment

Kruin 7
1693 JZ Wervershoof
06-31239299

Reactiemogelijkheid is gesloten